2 februari 2017

Uurloon schoonmaakster

Uurloon schoonmaakster en andere belangrijke zaken

 

 

Moet u vakanties doorbetalen aan een schoonmaakster die u gewoon per uur betaald? En moet ik doen als een schoonmaakhulp haar of zijn werk niet goed dit? Uurloon schoonmaakster? Dit zijn veel voorkomende vragen van mensen die overwegen een schoonmaakhulp of bedrijf in te huren. Daarom is het lezen van dit artikel van groot belang als u ook zit te overwegen om een schoonmaakhulp of bedrijf in te huren.

Belangrijk om te weten over het inhuren van een schoonmaakhulp

Een schoonmaakhulp die maximaal 3 dagen per week werkzaam is voor een particuliere werkgever, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken, die valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Enkele voorbeelden van de werkzaamheden die bij de beschrijving van huishoudelijke taken horen zijn de volgende:

 • Schoonmaken
 • Wassen
 • Strijken
 • Koken
 • etc.

De schoonmaakhulp die u maximaal 3 dagen per week inhuurt, is niet bij u in loondienst. Tenzij het contract dat u hebt opgesteld anders zegt. Maar er zeker sprake van een arbeidsovereenkomst tussen u en uw schoonmaakhulp. Deze arbeidsovereenkomst kan zowel mondeling als schriftelijk zijn. Beiden zijn rechtsgeldig, alhoewel het voor de meeste duidelijk voor beide partijen aan te raden is om het schriftelijk te doen. De rechten die voort vloeien uit deze arbeidsovereenkomst voor de schoonmaakhulp zijn de volgende: De schoonmaakhulp heeft recht op een vakantietoeslag van 8 procent, een doorbetaalde vakantie, uitbetaling bij ziekte en nog enkele rechten. In dit artikel vindt u er nog meer informatie.

Uurloon schoonmaakster

uurloon schoonmaakster? Een zeer relevante vraag wanneer u overweegt om een schoonmaakhulp in te huren. In Nederland zit het uurloon voor een schoonmaakhulp tussen de 10-20 euro. Met het wettelijk gestelde minimum van rond de 9 euro per uur en al de overige vergoedingen eindig je in de zojuist genoemde prijs categorie.

Plichten schoonmaakhulp

U ziet compleet veilig en goed wanneer u als particulier netjes aan de regels van de Regeling dienstverlening aan huis hebt gehouden. De plichten die de schoonmaakhulp heeft zijn de volgende: Het houden aan de afspraken die zijn gemaakt in de mondelinge of schriftelijke arbeidsovereenkomst en het opgeven van haar inkomsten aan de belastingdienst. In de praktijk wordt regelmatig geen belasting opgave gedaan schoonmaakhulp.

Kies voor snel maar goed

De enige vraag die nog rest nu het duidelijk wat het inhoudt om een schoonmaakhulp in te huren en wat het uurloon schoonmaakster is, is de enige vraag die nog rest: Hoe kan ik makkelijk en snel een schoonmaakhulp vinden. Het antwoord op deze vraag is: Via Schoonmaaksters.nl of Offerte.nl. Via deze websites vindt u makkelijk en snel uw schoonmaakhulp bij u uit de regio.

Offerte.nl en Schoonmaaksters.nl zijn websites die mensen die opzoek zijn naar een schoonmaakhulp of schoonmaak bedrijf in contact brengt met een schoonmaakhulp of bedrijf. Door 5 gratis offertes te geven binnen 24 uur.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar Offerte.nl
 2. Typ in de zoekbalk: Schoonmaakbedrijf
 3. Typ in de 2e zoekbalk uw postcode
 4. Vul het formulier in
 5. Druk op offertes ontvangen

of

 1. Ga naar schoonmaaksters.nl
 2. Vul het formulier in
 3. Druk op offertes ontvangen
0 Comments

Leave A Comment

Geef een reactie